vrijdag 15 januari 2010

Neppriesters overvallen fiscus

ATHENE - Twee als orthodoxe priesters verklede dieven hebben een belastingkantoor op het Griekse toeristeneiland Zakynthos overvallen. Dat maakte een radiozender in Griekenland vrijdag bekend.

Toen de priesters binnenkwamen maakten we uit beleefdheid plaats. Toen zagen we de pistolen”, aldus een ooggetuige. De dieven vluchtten op een motor. „Het was een ongelofelijk spektakel. De priestergewaden wapperden in de lucht en iedereen stond perplex.” De neppriesters maakten enkele duizenden euro's buit.

Bron: de Telegraaf

maandag 11 januari 2010

Drugsbaas verliest penis tijdens arrestatie


KAAPSTAD - Fat Murphy, een notoire drugsbaas in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad, is mooi te kijk gezet tijdens zijn arrestatie. Toen hij gefouilleerd werd, viel de man zijn penis af.

Het bleek om een voorbindmodel te gaan. De gevreesde drugslord, de schrik van de Cape Flats, blijkt een hermafrodiet te zijn.

De heer/mevrouw Murphy (37) bleek ook in het bezit te zijn van twee sets identiteitspapieren: op de ene was hij Fadwaan, op de andere Hilary.

Fat Murphy probeerde de agenten die hem gingen fouilleren nog om te kopen. Hij bood hen 9.100 Rand (850 euro) als ze hem zouden laten gaan. Blijkbaar was zijn reputatie hem meer waard dan zijn vrijheid. Want de borgsom bedroeg slechts 120 euro.

Die is ondertussen betaald en Fat Murphy is weer op vije voeten. Hij werd deze keer beschuldigd van heling. Er lopen echter ook zaken tegen hem voor kidnapping, afpersing en intimidatie.

Murphy is overigens al twee keer getrouwd geweest.

Bron: AD

Zoeken in dit blog